Belasting Na Faillissement

Home

Wie zijn wij

Voorbeeld

Hoe werkt het?

Vragenlijst


Een praktijkvoorbeeld

Henk Hofman uit Heerhugowaard* was zelfstandig ondernemer. Hij had een klein aannemersbedrijf dat niet bepaald floreerde. Het faillissement van Henk werd dan ook in 2001 uitgesproken. Henk zag de bui al langer hangen en had inmiddels een goedbetalende betrekking aanvaard. Na 6 jaar matige activiteiten van de curator riep Henk de hulp van ons bureau in. En van onze medewerkers bemiddelde bij de rechtbank en de curator en zag kans de opheffing van dit faillissement te bespoedigen.

praktijkvoorbeeld Intussen had Henk al weer 5 jaar een uitkering. Over deze jaren had de curator verzuimd aangifte te doen. Onze fiscaal-juridische afdeling heeft de zaak in behandeling genomen en in overleg met de Belastingdienst de aangiften over de verstreken jaren ingediend dan wel gecorrigeerd. Henk heeft inmiddels in een korte tijd al zo'n 26.000 belastingteruggaaf ontvangen.
Wel voldeed Henk aan een aantal voorwaarden.

Herkent u deze situatie en wilt u weten of u ook voor een belastingteruggaaf in aanmerking komt, vult u dan onze vragenlijst in.* Om privacyredenen zijn naam en de woonplaats gefingeerd.